Home Quizzen Contact Privacy Beleid

Abonneer nu op ons kanaal en mis geen enkele quiz!

Niemand haalt een 10!

Vraag 1
Wat is de Duitse specialiteit "bratwurst"?
Vraag 2
Welke van de volgende vissen is meestal roze / oranje van kleur?
Vraag 3
Hoe noem je het koken van eten in een kleine hoeveelheid vet op hoge tempereatuur?
Vraag 4
Wat is een typisch Spaans gerecht?
Vraag 5
Ze kunnen eetbaar of giftig zijn
Vraag 6
Wat is de kooktechniek waarbij u een saus of andere vloeistof aansteekt, zodat het vlam vat?
Vraag 7
Uit welke groenten moet je eerst het zijden en de schalen verwijderen voordat je het kunt eten?
Vraag 8
Welke groente koop je als "krop"?
Vraag 9
Hoe noem je het traditionele lange dunne brood dat in Frankrijk wordt geserveerd?
Vraag 10
Waardoor zijn de aderen in blauwe kaas blauw?
Naar Volgende Quiz

3 quizzes die je misschien interessant vindt